LEINO DESIGN

HAVU

Havu -ripustimet on suunniteltu yhteistyössä Leino Designin kanssa ja ne valmistetaan Suomessa kotimaisesta sekä ruostumattomasta teräksestä.


SAINTEX

MARJAT

Marjat -kuosisarja on suunniteltu Saintex Oy:lle, joka valmistaa kotimaisia pehmo- ja jousiheijastimia sekä kodin, konttorin ja teollisuuden tuotteita.

Näin syntyi Marjat -kuosisarja
"Marjat ovat osa suomalaista arkea, perinteitä ja muistoja. Tuleva tai mennyt marjasato on aina sopiva puheenaihe siinä missä sääkin. Yksi jos toinenkin marjapiirakka on löytänyt tiensä kahvipöydässä herkuttelijoiden vatsoihin. Ensimmäisen lapsemme synnyttyä kotimme lähimetsä tuntui pursuavan marjoja. Mustikoita oli niin paljon, että niitä löytyi kotiin palattuamme kumisaappaistakin."


JOKIPIIN PELLAVA

PANDA

Panda-kuosilla koristellut kotimaiset ja laadukkaat pellavatuotteet valmistaa Jokipiin Pellava Oy.

"Isopanda varautuu turkin mustavalkoisella värityksellä vaihteleviin olosuhteisiin. Valkoinen väri tuo suojaa lumihankien keskellä ja turkin mustat osat auttavat sulautumaan metsän hämärään. Lisäksi pandat kommunikoivat mustilla silmänympäryksillään ja korvillaan lajitovereidensa kanssa. Tästä inspiroituneena syntyi käsin piirretty kuvaus pandan kasvoista kunnianosoituksena tälle uhanalaiselle, upealle ja ainutlaatuiselle luontokappaleelle."


NORDIC GELATO FACTORY

LOGO


ÅBO CATERING

LOGO


LA STELLA BEAUTY

LOGO